våra Tjänster

  • För nummer ett är Vi en El-Automation-Instrument firma som installerar, underhåller,    felsöker och supporterar åt våra kunder allt flyttande i trådar mellan 12 till 1000 Volt
     
  • För nummer två är Vi låter alla maskiner rulla där de skall rulla och stanna där och när vi vill, alt detta belysas av det var kunden önskar och kostar det säkert mindre efter våra råd och åtgärd.
  • För nummer tre är vi alltid finns när det behövs. 

EL-INSTALLATIONER

El-installationer är våra starka sida. Där har vi upp till 20 års yrkeserfarenhet, både från den privata och den offentliga sektorn. Vi utför alla installationer mellan 12 och 1000 volt. Kompetensen som våra medarbetare besitter styrks av ECY och Elsäkerhetsverket.

personal

Vi levererar kompetent personal till installationer. Alla våra medarbetare har ID 06, yrkesbevis och arbetslivserfarenhet. 
Vårt arbetsområde är Göteborg och dess omnejd.

AUTOMATION

Vi utför montage, projektering, programmering och idriftsättning av automatiska anläggningar.

Siemens  och Codesys är våra vanliga instrument för programmering.

projektledning

Vi kan styra ett projekt från grunden ända fram till besiktningen, leverera en  felfri installation till kunden, supportera med alla elsäkerhetsfrågor, revidera ritningar, hjälpa till med etablering och utförande av egenkontroll, och utfärda slutbevis av el-installation.

it -data solutions

IT-installationer, CAT6, fiberoptisk, Access, Brandsäkerhet, Test med  mättningsprotokol. Nätverk projektering, design, montage, felsökning och idriftsättning. 

el-besiktning

Vi utför vanliga och detaljerade El-besiktningar av offentliga och privatägda anläggningar med mättningsprotokollering på
El-installation kvalité. 
ATEX EX besiktningar av anläggningar.